Over ons

Wie zijn wij?

Floris maakte ooit bij de Oesterbar in Amsterdam zijn eerste garnalenkroket en zo ontstond zijn passie voor de kroket. In 2014 begon Floris met de ontwikkelingen van zijn eigen kroketten in het kleine bakhuisje op het erf van zijn ouders.

Een mooie kroket maak je niet zomaar. Samen met zijn vader, die al zijn hele leven chef-kok was, hebben ze de liefde voor de kroket vertaald in een recept. Een mooie dunne krokante buitenkant en een stevige maar smeuïge ragout van binnen. Het is een arbeidsintensief ambachtelijk handproduct. Een kroket maken is een echte kunst.

Inmiddels heeft Floris zijn eigen productiekeuken in het Veluwse Putten. Hier bedenkt hij nieuwe smaken en samen met zijn team worden de kroketten dagelijks met de grootste passie gemaakt.

De kroketten van Floris zijn te verkrijgen in verschillende horeca zaken waaronder Het Kroketloket, gevestigd in de Markthal in Rotterdam. Het Kroketloket verkoopt maar liefst 10 verschillende smaken. Ook zijn Floris Kroketten o.a. te verkrijgen in Amersfoort, Baarn en Rotterdam. Een overzicht van de verkooppartners vindt u hier.